Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE

Scott Kelby, překlad Jan Kuklínek
240stran
Formát:152x225
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788086815565
Vydavatel:Zoner Press
Odešleme:ihned
Cena před slevou:306,- Kč
Sleva:25%
Ušetříte:76,40 Kč
Cena s DPH 10%:229,60

  • Scott Kelby je jedním z nejznámějších autorů píšících o Photoshopu a také o digitální fotografii. Je známý svým specifickým, pro někoho obtížně stravitelným, humorem. Staví před čtenáře fakta, informace i postupy bez ohledu na autority a jinými respektovaná klišé. V jeho podání ztrácí mnohé "digitální tajnosti" své tajemno a zůstává stravitelné jádro. Na rozdíl od jiných – skvělých – autorů se Kelby příliš netrápí vysvětlováním, řídí se spíše heslem: „Chceš vytvořit tohle? Udělej to tak a tak.“ Podobné je to i v této knize. Sám Kelby v ní říká: „...kdybychom spolu byli fotit a vy se mě zeptali: Scotte, jak bych měl vyfotit tamtu kytku, aby byla ostrá na rozostřeném pozadí? – neodkašlal bych si a nezačal s přednáškou o obecných principech fotografování. Prostě bych řekl: Použij teleobjektiv, clonu nastav co nejnižší, zaostři na kytku a zmáčkni spoušť“. Jedná se většinou o jednoduché rady, v rozsahu, který se vejde vždy na jednu stránku. Vždy jde ale o rady veskrze praktické, řešící s předstihem řadu problémů, do kterých se může začínající fotograf dostat.

  • Scott Kelby se nesnaží hledat složité pokyny, jeho rady jsou přímé:

  • Chcete ostré fotografie krajinynespekulujte a pořiďte si stativ.

  • Chcete se vyhnout problémům u portrétupracujte s co nejjednodušším pozadím.

  • Většina věcí je v jeho podání jednoduchá a pokud budete po zvládnutí základů chtít pokračovat dále – na trhu najdete dost další literatury, která vás zavede dál a hlouběji do tajů fotografování. S touto knihou Scotta Kelbyho ale možná překonáte ty první překážky, které stojí mezi vámi, novým majitelem nového fotoaparátu a fotografováním.

  • Zařazeno do kategorií:

    Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

    Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem