Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

PRAKTIKUM MAKROEKONOMIE

Musil Petr | Hedija Veronika
305stran
Formát:B5
Jazyk:česky
ISBN:9788073801588
Vydavatel:ALEŠ ČENĚK
Odešleme:ihned
Cena před slevou:315,50 Kč
Sleva:32%
Ušetříte:101,- Kč
Cena s DPH 10%:214,50
skladem poslední kus

   Předkládaná učebnice „Praktikum makroekonomie“ je určena jako pomůcka ke studiu pokročilého kurzu makroekonomie. Učebnice usiluje o prohloubení znalostí získaných v základním kurzu makroekonomie a snaží se přiblížit studentovi makroekonomické souvislosti na úrovni pokročilejší analýzy. Jde o pohled na makroekonomickou teorii z perspektivy více ekonomických směrů, tj. nejedná se pouze o neoklasický nebo pouze o keynesiánský přístup, nýbrž o prolínání směrů, vycházejících jak z neoklasické teorie, tak z teorie keynesiánské.

   Učebnice je koncipována tak, aby ke každé probírané problematice podala stručný souhrn teoretických východisek, na která pak navazují řešené příklady a další cvičení prověřující načerpané znalosti a schopnost jejich aplikace. Pro správné uchopení nejen předkládaného textu, ale celého pokročilého kurzu makroekonomie je nutná dobrá orientace v dějinách ekonomického myšlení. Cílem není předložit ucelenou, univerzální teoretickou koncepci makroekonomie, ale spíše pomocí vybraných teoretických modelů vysvětlit některé reálné ekonomické jevy.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem