Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

Elektronické dokumenty v právní praxi

Tomáš Lechner
256 stran
Formát:148 x 208
Jazyk:Česky
Vazba:Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN:9788087576410
Vydavatel:Leges
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:423,60 Kč
Sleva:15%
Ušetříte:63,60 Kč
Cena s DPH 10%:360,-

Kniha pojednává o elektronickém dokumentu jako fenoménu dnešní doby, který v běžné praxi postupně nahrazuje svého listinného předchůdce.

   V publikaci je doloženo, že tato náhrada není nyní ještě využita v plném rozsahu. Kniha přináší přehled současného právního pohledu na elektronické dokumenty s důrazem na jejich praktické využití a klade si tak za cíl být užitečným průvodcem při akceptování elektronických dokumentů jako součásti každodenní praxe. V knize jsou zohledněny poslední novelizace zákona o archivnictví a spisové službě i nová prováděcí vyhláška o podrobnostech výkonu spisové služby. Pozornost je věnována důvěryhodnosti elektronického dokumentu a jeho využití v různých rolích, zejména jako nosiče podání, rozhodnutí, smluvního vztahu či jako důkazního prostředku.

   Přestože používání elektronických dokumentů má své nesporné výhody, existují případy, kdy je třeba elektronické dokumenty konvertovat do listinné podoby, a proto se lze v knize dočíst také o konverzích dokumentů.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem