Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

ZLATÁ TRETRA

Květoslav Kubala
80 stran
Formát:215 x 295
Jazyk:Česky
ISBN:9788072251247
Vydavatel:MONTANEX, a.s.
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:142,70 Kč
Sleva:20%
Ušetříte:28,50 Kč
Cena s DPH 0%:114,20
První kniha o nejvýznamnějším atletickém mítinku u nás je na světě! Naše vydavatelství ve spolupráci s atletickým klubem SSK Vítkovice vydalo výpravnou fotografickou knihu, která by určitě neměla ujít Vaší pozornosti.
Přibližně 100 barevných fotografií Vás uvede do atmosféry posledních tří ročníků, představí nejslavnější aktéry tohoto jedinečného atletického zápolení. Květoslav Kubala na svých snímcích představuje hvězdy atletického nebe, které v Ostravě předváděly své umění v průběhu více než čtyř desítek let bohaté historie tohoto mítinku.
Nechybí přehled jednotlivých ročníků s uvedením pozoruhodných výkonů či zmíněním slavných jmen, které spoluvytvářely tradici těchto závodů. Jednou z klíčových osobností, které se zasloužily o věhlas Zlaté tretry je oštěpař Jan Železný, který do této výjimečné publikace přispěl úvodním slovem.
Kniha je ojedinělým pokusem o prezentaci závodů, které si získaly ve světě takový věhlas, že dnes se mohou směle porovnávat s těmi největšími atletickými podniky na světě. I proto je celá publikace připravena v bilingvální česko-anglické podobě a jistě potěší každého, kdo má rád krásné knihy, atletiku či sport a kulturu.

Můžete napsat: as@montanex.cz
nebo volat: 737 286 944

Doplňující obrázky:
Zařazeno do kategorií:

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem