Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

VÝCHOVA ŘEČI DĚTÍ V MATEŘSKÉ ŠKOLE ANEB KDYŽ SE POVOLÁNÍ STANE KONÍČKEM

Vlastimila Kazdová
63 stran
Formát:145 x 205 mm
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788072253081
Vydavatel:MONTANEX, a.s.
Odešleme:ihned
Cena s DPH 0%:140,-

Jméno autorky je v prostředí dětské logopedie a MŠ známé nejenom díky uznávaným publikaci Hrajeme si spolu, ale i pravidelným seminářům, během nichž předává své čtyřicetileté zkušenosti učitelkám MŠ po celé republice.

   Učí je pracovat s pomůckami pro zlepšení artikulace a odstranění řečových vad v co nejranějším věku, aby do školy šly už pokud možno se správnou výslovností. Radí, jak získat podporu rodičů, prozrazuje své „fígle“.

   Není divu, že její metoda, která přináší slyšitelné výsledky, má úspěch. A všechny tyto věci shrnuje ve své nejnovější, byť útlé knížce, kde shrnula svou profesní i životní cestu. Představuje se, vzpomíná, jakým způsobem nacházela účelnější a zábavnější způsoby výuky.

   Ukazuje na rozdíly v různých typech školek. Její brožura je jakýmsi motivačním, inspirativním a návodným vyprávěním osobního charakteru, pod heslem: Aby naše děti lépe mluvily.

Můžete napsat: as@montanex.cz
nebo volat: 737 286 944

Související knihy

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem